Tu atrodies šeit:  SākumsRestorānsĒDIENKARTE
ĒDIENKARTE

Salāti

Spināti ar ogām

Apelsīni, rīsu popkorns, balzamiko mērce

5.90


Kūpināts rosbifs

Rukola, kaperes, salsa verde

7.40


Krāsnī ceptu biešu Napoleons

Kazas siers, smiltsērkšķu mērce

7.40


Stracciatella

Ķirštomātu variācija, baziliks, grauzdiņi

7.90


Cēzara salāti

Pašmāju gatavota mērce, Parmesan siers, grauzdiņi 


·        ar bekonu

 

6.50

 

·        ar vistas fileju

 

6.50

 

·        ar tīģergarnelēm

 

9.50


Jūras veltes

Ceptas tīģergarneles, kalmāri, astoņkājis, avokado, salātu lapas,
balzamiko mērce


9.50



Uzkodas


Kūpinātas reņģes

Cepti jaunie kartupeļi, marinēti sīpoli, mārrutku krējums

6.50


Jūras ķemmītes Rissini ar pīļu aknu

Trifeļu eļļa, grillēta briošs maize

18.70


Garneļu Skagen tosts

Foreļu ikri, Dijon sinepju crème fraiche

9.50


Laša tartars

Avokādo, foreļu ikri, jūras zāles, laša uzpūtenis

8.60


Liellopa tartars

Trifeļu aioli, Parmezāna siera krēms, paipalu olas dzeltenums,
fritēti sīpoli, kornišoni


9.70


Ķiplokgrauzdiņi

Cepti maizes grauzdiņi ar čilī – sinepju mērci


2.50


 

Zupas


Tom-kha

Kokosriekstu piens, koriandrs, ingvers, čilli



·        ar grillētu cāļa krūtiņu

 

5.00

 

·        vai tīģergarnelēm

 

6.40


Bouillabaisse

Rouille mērce

7.00


Meža sēņu

Kūpinātas cūkgaļas ribiņas, skābais lauku krējums

4.20


Veģetārie pamatēdieni


Pasta Cannelloni

Biezpiens, spināti, cepti kabači, vītinātu tomātu biezenis

7.50


Sēņu risotto

Artišoki, trifeļu eļļa

9.60


Grilēts avokādo ar Dort blue sieru

Lazdu riekstu eļļa, rukola

7.00


Uz oglēm grilēti gaļas pamatēdieni


Cūkgaļas ribiņas BBQ

Marinēti sīpoli, cepti jaunie katupeļi , dārzeņu salāti

12.00


Burgers

Liellopa marmorgaļas kotlete, tomātu majonēze, Ementāles siers,
kūpināts bekons, dārzeņi, salātu lapas

9.50


Liellopa steiks

Sakņu selerijas - svaigsiera biezenis, sviestā cepti
timiāna kartupeļi, trifeļu aioli, vītināti ķirštomāti


19.50

 

Liellopa Striploin

Pildīts grilkartupelis ar skābo lauku krējumu, bekonu, ceptu ķiploku,
zaļo piparu – konjaka mērci


25.00


Jēra karē

Baklažānu tahini, trejādu kartupeļu gratīnī, rozmarīna mērce

32.00


Pīles krūtiņa

Karamelizētu plūmju biezenis, marinētas kokpūkaines, belugas lēcas

14.50


Vistas krūtiņa

Citronu-kaperu sviests,spinātu biezenis, risotto

8.50


Aicinām nodegustēt RED WINE FLIGHT –
trīs sarkanvīnu izlasi!


·        Trapiche Malbec / Argentina


·        Cono sur Organico Cabernet Sauvignon / Chile


·        Zenato Valpolicella Superiore / Italy


9.50

Vīna ražas gads var būt mainīgs



Zivju pamatēdieni


Laša fileja

Apelsīnu-medus glazūra, kartupeļu biezenis, spināti, ziedkāposti

14.50


Paltusa fileja

Nero risotto, ziedkāpostu biezenis, sēpija

24.80


Dorāda

Kartupeļu gratīns, burkānu dialogs, vēžu biskas mērce

18.80


Papardelle ar kūpinātu lasi

Pasta Papardelle, spināti, ķirštomāti, Parmezana siers

14.50


Aicinām nodegustēt WHITE WINE FLIGHT –
trīs baltvīnu izlasi!


·        Rosemount Gewurztraminer- Riesling / Australia


·        Matua Valley Sauvignon Blanc / New Zelan


·        Planeta la Segreta / Italy


9.50

Vīna ražas gads var būt mainīgs


Deserti


Restaurētā medus-burkānkūka

Mascarpone siera krēms, pekanrieksti

5.00


Ogu sabajons

Vaniļas saldējums

7.50


Biezpiena-rudzu maizes parfait

Šokolādes glazūra, upeņu kardamona mērce

5.50


Šokolādes fondants

Karamelizēti lazdu rieksti, cigoriņu kafijas-anīsa gēls, vaniļas saldējums

5.00






Ēdieni var saturēt vielas, kas izraisa alerģiju vai nepanesamību (jautāt viesmīlim):

·        gliemji

·        labība, kas izraisa lipekli (kvieši, rudzi, mieži u.c.)

·        olas

·        rieksti

·        piens un tā produkti (ieskaitot laktozi)

·        zivis un to izstrādājumi

·        selerija

·        sinepes

Labu apetīti Jums novēl

Port Hotel restorāna šefpavāre

Vineta Bārtule ar komandu!